Túrák és wellness: kiránduljon a környéken, lazítson a Varga Tanyán!

A Varga Tanya ideális úti cél lehet, ha egy igazán különleges utazást tervez – kiránduljon és lazítson nálunk!

A Varga Tanya egy olyan hely, ahol a természet és a wellness tökéletes harmóniában találkozik. Számtalan látnivaló és tevékenység várja Önt a környéken, majd feltöltődhet wellness részlegünkben. Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt néhány olyan látnivalóhoz, amelyeket mindenképpen érdemes felfedezni a környékünkön!

Kiskunsági Nemzeti Park

A Kiskunsági Nemzeti Park egy kihagyhatatlan látnivaló. A Kiskunság szívében található, egyedi növény- és állatvilága és a számos túraútvonal okán pedig ideális hely az aktív pihenéshez és a természet közelségének élvezetéhez.

Kosbor tanösvény, Kunadacs

A Kosbor tanösvény egy kihagyhatatlan helyszín a természet szerelmeseinek. Kunadacson található, és izgalmas lehetőséget kínál a környék növény- és állatvilágának felfedezésére.

Fülöpházi homokbuckák

A Fülöpházi homokbuckák egy természeti csoda, amelyet mindenképpen látni kell. Ezek a hatalmas homokdűnék egyedülállóak a környéken, és lehetővé teszik a lenyűgöző táj élvezetét.

Kecskeméti vadaskert, Kecskemét

A Kecskeméti vadaskert kiváló lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerje a környék állatvilágát, és a kert különböző élményeket kínál a látogatóknak.

Kecskeméti arborétum, Kecskemét

Az arborétumok mindig is kiváló helyszínek voltak a pihenésre és a csendes sétákra. A Kecskeméti arborétum egy gyönyörű hely, ahol megcsodálhatja a különböző növényeket.

Arborétum kilátó, Kecskemét

Az arborétum területén található kilátó a tökéletes hely a környék panorámájának élvezetére. Innen gyönyörű kilátás nyílik az arborétumra és a környező tájra, a csend és a friss levegő pedig segít ellazulni és feltöltődni.

Kecskeméti planetárium, Kecskemét

A Kecskeméti planetárium az égbolt csodáinak megismerésére nyújt lehetőséget. Izgalmas előadások és bemutatók segítségével fedezheti fel a csillagok világát és a világegyetem titkait.

Autós szafari park, Nagykőrös

Az Autós szafari park egy kihagyhatatlan élmény. A parkban autóval fedezheti fel a különböző állatok élőhelyét, és közvetlen közelről nézheti meg a vadállatokat.

Ha pedig minden látnivalóval végzett, akkor jön el az ideje a feltöltődésnek: a Varga Tanya wellness szálloda Önt és családját is kényeztető és felfrissítő lehetőségekkel várja! Keressen fel bennünket, és töltsön el nálunk néhány napot!