A vidéki esküvőhelyszín varázsa: dekorötletek minden évszakra

A vidéki esküvőhelyszín is jól megválasztott dekorációval együtt lesz igazán hangulatos, mutatjuk, melyik évszakban miben érdemes gondolkodni!

A nap, amikor a pár kimondja a boldogító igent, életre szóló emlék, ám a jó helyszín még különlegesebbé teszi az eseményt. A vidéki, szabadtéri esküvőhelyszín nem csak a szerelem ünneplése, hanem a természettel való összhang megteremtésének lehetősége is. Bár a természet csodás háttér, a dekoráció kiválasztása a szervezés fontos része. Íme néhány ötlet évszakra szabva:

Tavasz

A tavasz a megújulás ideje, ilyenkor a friss virágoké a főszerep, ez lehet például nárcisz vagy tulipán. Az asztalokat akár cserepes fűszernövények is dekorálhatják, mint a bazsalikom vagy a menta, amelyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, de az illatukkal is feldobják a hangulatot. A színpaletta tavasszal világos és vidám, csupa pasztell árnyalattal meghintve.

Nyár

Nyáron teljes pompájában tündököl a természet, ezekben a hónapokban a vidám virágcsokrok lehetnek a dekoráció ékei, a vintage stílushoz még a vadvirágok is passzolnak. Tengerparti hangulatot is lehet teremteni, ehhez elég néhány mutatós üvegcse tengeri sóval, kagylókkal és homokkal. A nyári színek lehetnek merészek, mint a türkiz vagy a narancssárga.

Ősz

Az ősz pazar színekbe öltözteti a környezetünket. A dekorációba kerülhetnek színes falevelek, de akár termések is, például tobozok és gesztenyék. A fahéj, alma vagy éppen sütőtök illatú mécsesek tökéletes kiegészítői lesznek a hangulatnak. A színek ebben az évszakban legyenek meleg, földes árnyalatok, például borvörös, arany és sötétzöld.

Tél

A természetközeli esküvőhelyszín télen, a nyugalom és a csend évszakában is mesés. Az asztalokon érdemes gyertyákat elhelyezni, amelyekben a pici lángok tükröződnek a fényes felületeken, így teremtve meg a téli csodát. A dekorációba kerülhetnek fenyőágak vagy magyal, a színek terén pedig a visszafogott és elegáns mutat jól, mint az ezüst és jeges kék.

 

A természet adta szépség és az egyéni stílus kombinációja garantálja, hogy a nagy nap olyan legyen, amilyennek a pár megálmodta. Ha Önök még nem döntötték el, hol ünnepeljék a szerelmüket, ismerkedjenek meg hotelünkkel, ahol adott a hangulatos esküvőhelyszín szállással és egy nagy adag vendégszeretettel együtt!