Bemutatkozás


A Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ Magyarország szívében, a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el. Budapesttől 1-1,5 órányira, az M5-ös autópályától 16 km távolságra fekszik.

Igazi oázis a pusztában, nyáron a fák közül kiérve gyönyörű virágos és zöldfüves kert fogadja az ideérkezőket. Ugyanakkor a látvány télen sem elhanyagolható, hiszen lovas szánnal végig hajtani a pusztán nem minden napi élményt és kikapcsolódást jelent.

Az egykori nádfedeles tanyából mára hangulatos, hagyományait ugyan kívülről megőrző hotelrészt alakítottunk ki, de a belső terek, a szobák, a wellness már a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek.

Az idilli, Kunpuszta által nyújtott környezet kiváló lehetőségeket nyújt nem csupán a pihenni vágyóknak, de programjaink rendkívül széles tárháza is várja az idelátogatókat. A hotel területén izgalmas, feledhetetlen élményekre kerül sor nap, mint nap, a kérdés csak az, hogy milyen célból.

A rendezvényeken kívül sok más program is a családok, barátok és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll: a pusztaprogram keretein belül fogathajtás és lovasbemutatók szórakoztatják az érdeklődőket.

Ugye nem is nehéz átérezni a vidéki élet mindennapi örömeit? Ha egy pompás környezetre vágyik, hogy kiszakadjon egy kicsit a hétköznapi zsongásból, szeretettel várja Önt a Hotel Varga Tanya!

 

Szobák és árak


Vendég értékeléseink​


Szolgáltatások


Rendezvények

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy céges rendezvény sikeréhez, hatékonyságához, a programok szervezettsége, az előadók…

Tovább a szolgáltatásra

Esküvő

A vidéki romantika verhetetlen: a nyugodt, csendes környezet biztosítja az esküvő igazán bensőséges, meghitt hangulatát, a természet közelsége…

Tovább a szolgáltatásra

Pusztaprogram

A városi életmód kevés lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok megismerkedjenek a tanyavilág jellegzetes hangulatával, vagy épp a…

Tovább a szolgáltatásra

Wellness

A 2011 tavaszán befejeződő beruházásnak köszönhetően szolgáltatásaink köre bővült. Elkészült exkluzív wellness részlegünk, ahol…

Tovább a szolgáltatásra

Szabadidő

A Varga Tanya az izgalmas programok, az élményekkel teli kikapcsolódás és az új tapasztalatok helyszíne. A pihenés és…

Tovább a szolgáltatásra

Foglalás