Húsvét a Varga Tanyán

Húsvéti csomagajánlatunk azok számára készült, akik szeretnének a húsvéti időszakban is kiszakadni a mindennapok körforgásából.

Közeledik a tavasz – és vele együtt a húsvéti ünnepek –, ezért szeretnénk meghívni Önt, szeretteit és barátait egy különleges élményre a Varga Tanyán. Fedezze fel vidéki hangulatú szállodánkat, és élvezze kényeztető húsvéti wellness csomagjainkat, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik az ünnepet!

Húsvéti csomagajánlatunk a következő elemeket tartalmazza:

  • szállást 2 éjszakára,
  • félpanziós ellátást svédasztalos reggelivel és vacsorával,
  • állatsimogatót egész hétvégén, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt,
  • húsvéti programokat, így például tojásfestést, majd tojáskeresést
  • 25 perces masszázst a felnőtteknek,
  • ingyenes parkolást és wifit a szálloda teljes területén,
  • a wellness részleg, a kültéri medence, a jakuzzi, az infra- és finn szauna, valamint a gőzkabin használatát.

Miért érdemes húsvétra a Varga Tanyát választani?

Csodálatos környezet: A Varga Tanya gyönyörű vidéki környezetben, Kerekegyháza Kunpusztán, Kecskeméttől csupán néhány perces autóútra helyezkedik el, távol a város zajától és nyüzsgésétől. A természet közelsége lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és feltöltődést.

Kényelmes szállás: Szobáink kényelmesek, hangulatosak és minden modern kiegészítővel felszereltek, így ideálisak a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Kiváló gasztronómia: Az éttermünkben kínált ételek friss alapanyagokból készülnek, így garantáltan élvezetes gasztronómiai élményben lehet része.

Professzionális wellness szolgáltatások: Wellness részlegünkben Ön is ellazulhat, feltöltődhet, és megszabadulhat a mindennapok stresszétől.

Amennyiben szeretne egy felejthetetlen húsvéti ünnepet eltölteni szeretteivel vagy barátaival, netán kettesben a párjával, válassza a Varga Tanyát! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén már ma, foglaljon szobát, vegye igénybe a kényeztető húsvéti wellness csomagot, és készüljön fel egy emlékezetes és pihentető húsvétra a természet ölelésében!