Újévi pihenés a Varga Tanyán, hogy 2024 igazán jól induljon

Ha szeretne feltöltődni, újra összekapcsolódni önmagával és a természettel, hogy meglegyen a kellő lendület 2024-hez, látogasson el hozzánk egy kis újévi pihenésre!

 

Az év elején mindannyiunknak jól jön a friss lendület, hogy könnyedén vegyük a kihívásokat, és nincs is jobb módja ennek, mint egy kellemes vidéki kikapcsolódás, nem igaz? Legyen az újévi pihenés helyszíne a Varga Tanya, hisz nálunk minden megvan ahhoz, hogy a lélek megkapja a neki járó kényeztetést, a testet pedig energia járja át!

 

Természetes környezet, modern kényelem

 

A szálloda egykoron egy működő tanya volt, mára pedig egy különleges wellness paradicsommá alakult át. Itt a vidéki hangulat és a modern wellness szolgáltatások keverednek, így biztosítva a tökéletes kikapcsolódást mindazok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, csendes, természetközeli környezetben szeretnének új erőre kapni.

 

Lovas programok az aktív kikapcsolódás kedvelőinek

 

A szálloda különleges programokat kínál azoknak, akiknek az újévi pihenés aktív kikapcsolódással együtt teljes. Élvezze a vidéki táj szépségét egy hangulatos lovaskocsikázás során, vagy próbálja ki a futószáras lovaglást! Bármelyiket is választja, ezeknek a fenséges állatoknak a közelsége és a mesés környezet garantáltan el fogja varázsolni.

 

Korlátlan wellness élmény a testi-lelki felfrissülésért

 

A csöndes relaxálás szerelmesei a szálloda beltéri wellness részlegében találhatják meg a tökéletes kikapcsolódást. Korlátlan használatú finn- és infraszauna, gőzkamra és jakuzzi gondoskodik arról, hogy minden porcikájában felfrissüljön, de akár masszázzsal is kiegészülhet a program. Engedje, hogy a nyugtató környezet ellazítsa a testét és felfrissítse az elméjét!

 

Svédasztalos reggeli és gazdag büfévacsora

 

Az ellátás félpanziós, így egész biztosan jóllakottan kezdheti és zárhatja a nálunk töltött napokat. A bőséges, változatos svédasztalos reggeli tele van helyi ízekkel és friss alapanyagokkal, a gazdag büfévacsora alkalmával pedig elsősorban a hagyományos magyar konyha finomságaiból szemezgethet.

 

Képzelje el, hogy a 2024-es évet egy ilyen csodálatos helyen kezdi, ahol a természet közelsége, a szolgáltatások sokfélesége és a gasztronómiai élmények egyesülnek, hogy felejthetetlenné tegyék a kikapcsolódást. Várjuk Önt szeretettel, hogy együtt ünnepeljük az új kezdeteket ebben a varázslatos környezetben!