A wellness szállodánkban pihenni gyógyító élmény!

Wellness szállodában pihenni nem luxus! Megérdemelt kényeztetés, ami jót tesz a testnek és a léleknek is!

Egy igazán kellemes wellness élmény mindenkinek jár, aki törődik saját magával és erre időt is szeretne szánni. Sokan rendszeresen járnak wellness szállodákba és fizetnek be wellness csomagokra. Aki egyszer belekóstolt, az tudja, hogy miről beszélünk! A wellnessnek hagyománya van, ami évtizedek óta a harmónia megteremtését célozza meg. Az egyensúly az egészségre, illetve a jó közérzetre vonatkozik. Ennek az elérésben segíthet egy wellness szállodában eltöltött pár nap vagy akár egy egész hét, attól függően, hogy kinek mennyi ideje van a hétköznapjaiból saját magára.

A wellness szállodákban, így a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidő Központban is gondosan összeállított programok szolgálják a vendégek felüdülését és kikapcsolódását. A wellness csomag önmagában azonban semmit sem ér, ha nem társul hozzá megnyugtató, békés környezet. A Varga Tanya Kunpusztán, csodás, zöld környezetben helyezkedik el. Ez a zöld idill a  nádfedeles tanyából, modern hotellé alakított Varga Tanya igényes helyszíneivel harmonizál. A kényelmes, stílusos szobákban jól esik a pihenés, a hotel gondosan kialakított wellness részlegében pedig minden vendég rátalál a vágyott feltöltődésre.

A wellness szállodánkban a vendégek számára minden olyan szolgáltatás rendelkezésre áll, ami a wellness életmódhoz szorosan kapcsolódik. A szauna és a gőzkamra nem hiányozhat a Varga Tanya exkluzív, nagy területen elhelyezkedő wellness részlegéből. A méregtelenítés, lazulás, megnyugvás a forró levegős kabinokban percek alatt érezhető. A forróságból kilépve jól esik csobbanni a medence hűs vizében vagy beleereszkedni a pezsgő vizű jakuzziba. Azoknak, akik nem bírják a forróságot, az infra szaunát javasoljuk, ahol igazi élmény kavalkád várja a vendéget, kellemes meleg, zene és fényterápia is az infra kabin része. Kültéren és beltéren is rendelkezik a wellness szállodánk fürdő résszel. A masszázs teszi fel a wellness élményre a koronát, ami segít teljesen ellazulni.

Foglalás