Aktív pihenés lovas programokkal a Varga Tanyán!

Az aktív pihenés került a fókuszába annak a csomagajánlatunknak, ami egészen október végéig igénybe vehető! Vidéki kikapcsolódásra vágysz és szeretnél olyan programokban részt venni, amik nem a heverészésről szólnak? Válaszd a lovas programokkal megszervezett aktív pihenés csomagunkat, amiben többféle lovaglási lehetőség között dönthetsz!

Az aktív pihenés csomag kettő éjszakát foglal magában, de nincs megkötés, hogy a hét melyik napján veszed igénybe. Jöhetsz a kedveseddel, családdal vagy barátokkal, kollégákkal is hétköznap vagy akár hétvégén, mindezt pedig felár nélkül teheted meg. A lefoglalt szálláshoz fél panziós ellátás is jár, ami reggelit és vacsorát is jelent. Standard, Superior szobák és lakosztály közül választhatsz, amiknek kényelmét a hotelünk tökéletesen felszerelt wellness részlege és kültéri fürdője egészíti ki.

Érdemes elhagyni a Varga Tanya területét, mert az aktív programok szabadtéren várják az aktív pihenés csomag résztvevőit! Az aktív pihenés több fajta lovaglási lehetőséget is rejt. A vendégek a két órás lovaglás és az egy órás futószáras lovaglás között választhatnak, természetesen attól függően, hogy mennyi időt ültek már azelőtt nyeregben. A sétakocsikázás elmaradhatatlan program pontja az aktív pihenésnek, aminek az egyik állomása látogatás egy igazi paraszttanyán. A vendégeknek lehetősége van megismerni a vidéki élet szépségeit, jellegzetességeit a Varga Tanya vendégeként.

Nálunk minden látogató megtalálja az aktív pihenés csomagban, amiért jött. Az állatok szeretete,  a lovaglás szépségei, a paraszti világ érdekességei egyaránt megtalálhatóak a lovas programok között. Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy Kerekegyháza milyen érdekességek miatt olyan vonzó, a természet, a tradíciók egyszerre jelentenek itt kikapcsolódási és ismeretszerzési lehetőséget.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és vonzónak találod az aktív pihenés csomagunkat, szeretnél minél több lovas programban részt venni, foglalj most a Varga Tanyán szállást! A megadott elérhetőségeinken érdeklődj a részletekről!

Foglalás