Aktív pihenés lovasoknak a Varga Tanyán

A lovaglás igazán egyedülálló élményt nyújt sokak számára, nem véletlen, hogy többen is egyszerűen képtelenek enélkül létezni. Egyesek még nyaraláskor is ragaszkodnak ahhoz, hogy részt vehessenek lovas programon. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, vagy régóta érdeklődik a lovak, lovaglás iránt, és szeretné kipróbálni, a Varga Tanyán, az Aktív pihenés csomag keretein belül erre lesz lehetősége!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan kedvelik a lovaglást és a mozgalmas programokat, fontosnak tartottuk, hogy ezeknek az igényeknek is eleget tegyünk. Az Aktív pihenés csomag igénybevételével üdülése alatt sem kell lemondania a lovas programokról. Tudásszintnek megfelelően lehetőség van a lovaglásra, részt vehet sétakocsikázáson és akár látványos lovasbemutatón is. Ezek a lovas programok felejthetetlen élményt biztosítanak a résztvevőknek, nálunk garantáltan senki sem fog unatkozni, és kedvenc időtöltésüknek is hódolhatnak. Az Aktív pihenés csomag tartalmazza még a félpanziós ellátást, térítésmentes parkolást, wellness részleg, medence használatát, és akár íjászkodhat, pingpongozhat is. A minőségi étkeztetésekről is mi gondoskodunk, bőséges reggelivel és büfévacsorával várjuk vendégeinket. Természetesen a családokra is gondoltunk, színes játszóterünk kiváló szórakozási lehetőséget biztosít a kicsik számára.

Jöjjön el a családdal, barátokkal, kedvesével a Varga Tanyára, és szerezzenek felejthetetlen élményeket az Aktív pihenés csomagunk keretein belül. Nálunk családias, nyugodt, barátságos környezetben pihenheti ki a mindennapok fáradalmait, biztos lehet benne, hogy tanyánkon minden gondját, baját el fogja felejteni. A csomagot kedvező áron kínáljuk a vendégeknek, semmiképp se hagyja ki ajánlatunkat! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné Ön is lovas programokkal felejthetetlenné tenni a nyarát, és szállást foglalna a Varga Tanyán, vagy kérdései lennének, bátran keressen bennünket elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel tájékoztatják az érdeklődőket a legfontosabb információkról.

Foglalás