Céges rendezvény A Varga Tanya Hotelben!

A céges rendezvények között olyan események szerepelnek, mint egy karácsonyi party, egy csapatépítő vagy egy partnereknek szervezett hétvége. Mindegyik céges rendezvényben közös az, hogy meg kell találni a célnak legjobban megfelelő helyszínt. Az ideális helyszínen valóban sok múlik, nem kevesebb, mint az esemény sikere. Vegyük például a csapatépítőt vagy akár az üzleti jellegű találkozót! Alapvető feltétel egy olyan helyszín, ahol a kényelem és a jól felszerelt termek is adottak. Az sem árt, ha igényes környezetben találkozhatnak a kollégák, ügyfelek egymással, hiszen az a cég renoméját is emeli. A megoldás sok esetben egy olyan hotel, ami minden feltételnek meg tud felelni, ami biztosítja az esemény sikerét.

A Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ magas színvonalat nyújt minden ügyfélnek, aki céges rendezvényt szeretne megrendezni a falak között. A hotelünk egyik előnye az is, hogy nem csak a négy fal között van lehetőség a programok lebonyolítására. Hangulatos terek, stílusosan berendezett helyszínek várják kint és bent is a látogatókat. Az árnyas fák szegélyezte, smaragd zöld pázsit, a kültéri medence és a fedett terasz is hívogató, egyúttal jól kihasználható helyszínek munkára, szórakozásra is. Az idilli, vidéki környezet egy elegáns vagy laza hangulatú céges rendezvénynek egyaránt ideális teret tud adni.

Természetesen a költségek is lényeges részletét jelentik a szervezésnek. Lépjen időben és ne maradjon le az előfoglalási akciónkról, hogy jó áron tudja kibérelni a Varga Tanya ígéretes és sokoldalú céges rendezvény helyszínét! Ha időben foglal, kevesebbet kell költenie a foglalásra!

Amennyiben a hotelünket vonzónak találja egy céges rendezvény megszervezéséhez, nem kell mást tennie, csupán kapcsolatba lépni velünk. A kollégáink minden felmerülő kérdésére válaszolnak és megismertetik Önnel az aktuális csomagajánlatainkat is. A Varga Tanya weboldalán megtalálja a hotel feltüntetett elérhetőségeit, ezek egyikén tud egyedi árajánlatot kérni tőlünk!

Foglalás