Céges rendezvények ideális helyszíne a Varga Tanya!

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt lehetőség céges rendezvényeket szervezni, ám most már óvatosan fellélegezhetünk és bepótolhatjuk az elmaradt eseményeket. A hosszú otthoni munkavégzés után nagy szükség van a céges rendezvényekre, ahol a kollégák újra együtt lazíthatnak egy kicsit és megint egy kiválóan működő csapattá kovácsolódhatnak, ami előre viszi a céget. Ha Ön épp egy ilyen eseményhez keresi az ideális helyszínt, a legjobb helyen jár, ugyanis a Varga Tanya csapata mindenben szívesen áll rendelkezésére!

Legyen szó akár egy szakmai konferenciáról, akár egy csapatépítő programról, biztos lehet benne, hogy nálunk jó helyen lesz a céges rendezvénye. A Kecskeméttől nem messze található Kerekegyházán, csodás, nyugodt környezetben várjuk vendégeinket, akiknek igény szerint számtalan izgalmas programlehetőséget is biztosítunk. Többféle méretű konferenciateremmel állunk a cégek rendelkezésére, így nálunk kisebb és nagyobb rendezvények is kényelmesen lebonyolíthatóak. Modern technikai felszereltséget, vagyis az interneten kívül vetítéshez szükséges eszközöket, hangosítást is biztosítunk a klímával felszerelt konferenciatermekben. Természetesen vendégeink az ellátást illetően sem szenvedhetnek semmiben hiányt, éttermünk munkatársai mindenről gondoskodnak.

A Varga Tanya csapata nagy tapasztalattal rendelkezik csapatépítő tréningek, meetingek, konferenciák, illetve üzleti találkozók terén is, nálunk minden céges rendezvény kényelmesen lebonyolítható. Több napos program esetén ajánljuk hotelszobáinkat is, ahol a részt vevők kedvükre kipihenhetik magukat. Áraink kedvezőek, ezért nálunk a rendezvény alacsony költségvetésből lebonyolítható.

Ha kérdése van rendezvényhelyszínünkkel kapcsolatban, illetve úgy döntött, hogy szeretné nálunk tartani a soron következő céges rendezvényét, a pontos részletekért bátran keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kérje árajánlatunkat még ma, hogy biztosan legyen szabad kapacitásunk a kinézett időpontra!

Foglalás