Esküvői helyszínt keres? Ideális választás a Varga Tanya Hotel!

Esküvői helyszín, igényes, meghitt környezet, vidéki hangulat, családias közeg, a Varga Tanya a tökéletes választás a lakodalomhoz!

Ha esküvő szervezésről van szó, egyeseknek komoly gondot jelenthet megtalálni a tökéletes helyszínt a lakodalomhoz. Mindenképp ragaszkodnak az igényes körülményekhez, ugyanakkor sokaknak lényeges szempont az is, hogy meghitt, családias környezetben ünnepeljenek, ahol az örömteli pillanatokat semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg. Amennyiben Önöknek is hasonlóak az elvárásaik az ideális esküvői helyszínnel kapcsolatban, és kedvelik a vidéki hangulatot, válasszák a Varga Tanya Hotelt az ünnepléshez!

A Varga Tanya Hotelben minden feltétel adott ahhoz, hogy a lakodalom tökéletes legyen. A helyszín minden szempontból megfelel az elvárásoknak. Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el Szabadidő Központunk, ami alkalmas a nagyobb létszám befogadására is. Akár 200 fő is elfér nálunk kényelmesen, 160 főig pedig igényes, komfortos szállást is tudunk biztosítani a meghívottaknak. A romantikus, vidéki hangulat is fontos szerepet tölt be abban, hogy mindenki számára emlékezetes maradjon az esemény. A Varga Tanya Hotelben méltó körülmények között ünnepelhetik meg az esküvőt, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedettek lesznek a helyszínnel és a szolgáltatásainkkal egyaránt. A polgári és egyházi esküvőt is meg lehet tartani a Varga Tanya Hotelben. A helyszínt és a szolgáltatásainkat kedvező feltételekkel biztosítjuk az ifjú párok számára, nem érdemes kihagyni az ajánlatainkat!

Várjuk szeretettel Önöket és vendégeiket a Varga Tanya Hotelben, nálunk nem szenvedhetnek semmiben hiányt! Adja le mihamarabb a foglalását az esküvői helyszínre, szabad időpontjaink folyamatosan fogynak! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szálláshelyről, ajánlatainkról, a galéria menüpontban pedig fotókat láthat a szobákról, környezetről. Ha szeretnék leadni a foglalásukat, vagy kérdéseik lennének, forduljanak hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Foglalás