Gyerekbarát wellness szálloda: a tökéletes hely családi nyaraláshoz

Gyerekbarát wellness szállodánk minden vendégét szeretettel várja, kicsiket és nagyokat egyaránt! Foglaljon nálunk, pihenjen gondtalanul a családjával!

Már csak néhány hét van hátra a nyárból, azonban ez az időszak még remekül kihasználható, sőt, az utóbbi évek tapasztalataiból kiindulva, még őszre is bátran lehet utazást, pihenést tervezni. Ráadásul nem is kell messzire menni ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, hiszen hazánkban is rengeteg lehetőség van. Annak, aki nyugodt körülmények között, kényelmes szálláson, de mégis néhány aktívabb program lehetőségével szeretné eltölteni a szabadidejét, ajánljuk gyerekbarát wellness szállodánkat!

Gyerekbarát wellness szállodánk nagy szeretettel várja minden gyermekkel érkező vendégét is. A kicsikkel érkezők számára biztosítunk babakádat, babaágyat, etetőszéket, vízforralót és ételmelegítési lehetőséget, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. A picit nagyobbaknak számos gyermekprogram is elérhető nálunk, mint például minigolf, pónilovaglás, elektromos autózás, íjászkodás. Gyerekbarát wellness szállodánk 4 -12 éves korig az étkezések árából 50% kedvezményt ad, a pótágy ára pedig reggelivel együtt 7 000 Ft éjszakánként és gyermekenként, a szülőkkel egy szobában. 4 éves kor alatt a szállás (pótágyon) és az ellátás ingyenes.

Gyerekbarát wellness szállodánkban többféle wellness szolgáltatás is elérhető, így az aktív kikapcsolódás mellett a passzív pihenésre is van lehetőség. Jakuzzik, szaunák és masszázs várja az érdeklődőket, valamint, amikor az időjárás engedi, szeptember 30-ig kültéri úszómedence is üzemel. Gyerekbarát wellness szállodánkban tehát egyetlen vendég sem szenvedhet hiányt semmiben, mindent biztosítunk, ami a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz kellhet.

Amennyiben Ön pont ilyen helyet keres, ne menjen tovább! Részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Foglaljon szállást nálunk, használja ki ajánlatainkat, és töltsön minőségi időt családjával nálunk! Gyerekbarát wellness szállodánk várja Önöket!

2022.08.17.

Foglalás