Helyi látnivalók és környékbeli érdekességek! Kiránduljon Kerekegyházán és környékén nyáron!

A nyári jó időben senkinek nincsen kedve otthon lábat lógatni, de ahhoz sem, hogy a zajos és zsúfolt városban maradjon. A hívogató vidéki világ rengeteg helyi látnivalót és sok érdekes felfedezni valót kínál Kerekegyházán és környékén azok számára, akik a hazai látványosságokban szeretnek elmerülni nyaralásaik alkalmával. Most egy kis ízelítőt nyújtunk azoknak az utazóknak a helyi látnivalókból, akik úgy döntenek, hogy szeretnék a környéket felfedezni.

Kerekegyházán számos program és helyi látnivaló az autentikus tanyavilág bemutatására és azok értékeinek megőrzésére fókuszál. Azok az utazók, akik ellátogatnak a településre és annak környékére, betérhetnek a Felső-Kiskunsági Tanya Öko-kiállítóhelyre vagy a Tanyamúzeumba. A településen működő szálláshelyek, mint ahogyan a Varga Tanya is, szintén őrzik a hagyományokat és több programot kínálnak vendégeiknek a tanyasi világ valósághű bemutatására.

Aki egy kicsit kötetlenebb programot keres, a helyi látnivalók megismerése után, annak a Kerekerdő Kalandpark izgalmas szórakozást kínál. Kicsik és nagyok is próbára tehetik az ügyességüket a kocsányos tölgyes fái között kialakított kalandparkban. Még messzebb merészkedve akár át lehet ruccanni Kecskemétre és környékére, ahol színes kulturális programok és kellemes környezet fogadják a kirándulókat. A Cifrapalota, Paprika Múzeum, Pálinka Manufaktúra vagy nagy költőnk, Petőfi Sándor szülőháza csak néhány az érdekességek, helyi látnivalók közül. A szabadtéri programokhoz kínál lehetőséget arborétum, vadaspark és magán állatkert is, de jó időben, kicsit messzebb a tiszakécskei szabadstrand is nyitva áll a Tisza partján a látogatók előtt.

Aki egy kicsit kiszakadna a városi tömegből és tartalmas kikapcsolódásra vágyik vidéken, azt szeretettel várja a Varga Tanya! Ismerje meg Kerekegyházát, szánjon időt az aktív kikapcsolódásra és múlassa az időt a helyi látnivalókkal, a környék felfedezésével! Amennyiben szeretne szobát foglalni a Varga Tanyán, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Foglalás