Szabadtéri esküvő, ahol mindenki igazán jól érezheti magát

Szeretne igazán felejthetetlen esküvőt? Ajánljuk figyelmébe hotelünket, ahol a szabadtéri helyszín végtelen lehetőségeket kínál az ünnepléshez.

Az ideális esküvői helyszín megtalálása sokak számára okozhat nehézséget. Vitathatatlan, hogy óriási a kínálat, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, azonban a többség nem igazán elégedett a felhozatallal. Különösen a zárt terű helyszínek azok, amikkel kapcsolatban felmerülhet hiányérzet, ugyanis egyesek úgy vélik, hogy ez esetben majd az ünnepségen rengeteg kompromisszumot kell kötniük.

Tény, hogy egy zárt helyszín alkalmazkodást követel meg, a vendégek sem tudnak szabadon mozogni, ráadásul ha nagyobb létszámról van szó, nagyon hamar igen fullasztóvá válhat a környezet. Nem véletlen, hogy egy idő után többen tartózkodnak kint a levegőn, mint a zárt térben, ugyanis így nem lehetnek rosszul a levegőtlen teremtől.

Szabadtéri esküvői, az igazi telitalálat

A szabadtéri esküvő ideális választás, több szempontból is. Elég már csak a környezetre gondolni, a természet szépségének köszönhetően nagyon kevés dekorációra van szükség. Ha szabadtéren történik megrendezésre az esemény, nem fordulhat elő az, hogy a kint tartózkodó vendégek lemaradnának az ünnepség valamely fontos mozzanatáról. Nincs fullasztó, levegőtlen tér, ráadásul a meghívottak sokkal szabadabban mozoghatnak. Nagy létszámnál óriási segítség a szabadtér.

Hol érdemes szabadtéri eseményben gondolkodni?

Ahhoz, hogy a szabadtér előnyeit megtapasztalják a párok, mindenképp átgondoltan kell kiválasztaniuk az esküvő helyszínét. Nem túl szerencsés például egy forgalmas, városi részre szervezni, mert a zajok folyamatosan megzavarnák az eseményt. Akár még a legszebb pillanatok is elúszhatnak így. Vidéki esküvővel nem tévedhetnek a szervezők. A nyugodt, csendes környezetben minden adott a felejthetetlen élményekhez.

A Varga Tanya Hotel tökéletes választás egy szabadtéri, vidéki, romantikus esküvőhöz. Szállást is biztosítunk az ünneplőknek, így akár reggelig is tarthat a mulatság. Ha ajánlatot kérne, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

2023.02.07.

Foglalás