Húsvéti wellness csomagunkra érdemes szállást foglalni!

Húsvéti wellness csomag az ünnepekre! Kiránduljon a családdal Kerekegyházára egy szép, tavaszi hétvégén!

A Varga Tanya kiemelt figyelmet szentel a piros betűs ünnepeknek és minden alkalomra különleges csomagajánlattal várja a visszatérő és az új vendégeket. Nem maradhat ki a sorból a hotelünk Húsvéti szállás ajánlata sem.

A Húsvéti wellness csomag összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy a családoknak is kiemelt figyelmet szenteljünk, mert felnőttek és gyerekek számára is terveztünk programokat a várva várt áprilisi hétvégére. A felnőtteknek húsvéti wellnesst ajánlunk a zavaratlan feltöltődéshez, közben a gyerekeket izgalmas játékok várják a Varga Tanya területén.

A Húsvéti wellness csomagunk részletei a következők:
A Húsvéti wellness csomagban két éjszaka található, akár superior szobákban vagy lakosztályban, felárral számolva. A négy éven aluli gyermekek ingyenesen szállhatnak meg nálunk, a nagyobbaknak pedig kedvezményt biztosítunk az étkezések árából. A Húsvéti wellness csomagot választó vendégek az itt tartózkodásuk alatt félpanziós ellátásban részesülnek. A hotel szolgáltatásait, így a wellness részleg használatát minden vendég korlátlanul használhatja a pihenés ideje alatt, de egyéb programokban is érdemes részt venni. A felnőttek 25 perc ajándék masszázsban részesülnek, ami kiváló lehetőség a feltöltődésre a wellnessezéssel egybekötve. A vasárnapi sétakocsikázást az egész családnak ajánljuk, a gyerekeknek pedig játszótér, állatsimogató, tojásfestés teszi a Húsvétot izgalmas élménnyé.  A Húsvéti wellness nem csak a felnőtteknek jelent feltöltődést, az egész családnak pompás kirándulás! Ne maradjon ki belőle!

A Húsvéti wellness csomagról szívesen adunk részletes tájékoztatást. Lépjen kapcsolatba a hotel munkatársaival a weboldalon szereplő telefonszámokon, írjon nekünk üzenetet az email címünkre! Az április és a Húsvét hamarosan beköszönt, ünnepelje a családdal egy szép, vidéki hotelben, ahol minden adott a teljes kikapcsolódáshoz! A Húsvéti wellness szállást emailben tudja lefoglalni a honlapunkon!

Húsvéti csomagajánlat

Talán az egyik legkedveltebb családi ünnep a húsvét. Rengeteg programlehetőséggel készülünk a gyermekek részére, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzenek az itt tartózkodás során. Emellett felnőtt vendégeink is kipihenhetik magukat a hosszú bezártság után. Töltsék nálunk ezt a hosszú hétvégét, hogy számtalan családi élménnyel gyarapodjon a család!

Kapcsolódjon ki nálunk!

Foglalás