Kutyabarát wellness szálloda: ne hagyja otthon kedvencét!

Wellness szálloda kutyával? Ha nem hagyná otthon kedvencét, és szeretne hűséges barátjával üdülni, válasszák a Varga Tanyát, várjuk Önöket szeretettel!

A nyaralás megvalósítása sokak számára komoly nehézséget jelenthet, ugyanis nem találnak olyan minőségi szolgáltatást nyújtó szálláshelyet, ahová a kutyájukat is magukkal vihetnék. Egyesek el sem tudják képzelni azt, hogy hosszabb napokra is elszakadjanak a hűséges barátjuktól, mások pedig nem szívesen tennék állatpanzióba kedvencüket, mert féltik az állatot. Előfordulhat, hogy hosszú heteken át kutatnak az állatbarát szállás után, azonban nem járnak sikerrel. Amennyiben Ön még nem adta fel ezt az opciót, ajánljuk figyelmébe a Varga Tanyát, ami maximálisan kutyabarát hotel!

Mivel tisztában vagyunk a gazdik problémáival, fontosnak tartottuk, hogy nekik is kedvezzünk azzal, hogy elhozhatják háziállataikat az üdülésük során. Kutyabarát wellness szállásunkon a kedvencek sem szenvedhetnek hiányt semmiben! Az állattal érkező vendégeknek földszinti szobákat biztosítunk, amik kertkapcsolattal rendelkeznek. Minden kutyatulajdonosnak magának kell gondoskodnia a piszok felszedéséről! Ha hosszabb szabadságát vagy wellness hétvégéjét kutyájával nálunk tölti, igazán felejthetetlen élményekkel távozhatnak a Varga Tanyáról.

A házi kedvencek a tágas, kényelmes szobákban, apartmanokban végig együtt pihenhetnek a gazdikkal. Éttermünkben a jól nevelt négylábúak is szívesen látott vendégek, így ők a gazdákkal együtt foglalhatnak helyet az asztaloknál. A kutyabarát hotelt körülvevő vidék alkalmas a közös kirándulásokhoz, sétákhoz, ahol a programot semmilyen külső tényező nem zavarhatja meg. Wellness részlegünk az egyetlen hely, ahová egészségügyi és higiéniai okokból nem mehetnek be a kedvencek. Kérjük a gazdikat, hogy fokozottan ügyeljenek a következőkre: a lovarda környékén legyenek szívesek pórázon tartani a kutyusokat, továbbá figyeljenek oda arra, hogy a négylábúak ne zavarják a többi vendéget.

Várjuk szeretettel kutyabarát wellness szállodánkban! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a hotelről. Ha kérdései lennének, vagy lefoglalná szállását, keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!

Foglalás