Május 22-én újra nyitunk, 3 csomagajánlattal várjuk Önöket!

Több hetes szünet után végre jó hírrel szolgálhatunk az érdeklődők számára: a Varga Tanya Hotel 2020. május 22-től újra kinyit, így ismét lehetőség van a szállásfoglalásra. Az újranyitás alkalmából több vonzó félpanziós csomaggal is készülünk, amiknek igénybevételével kedvező áron üdülhet nálunk. Most itt a lehetőség, hogy megismerkedjen akciós félpanziós ajánlatunkkal, az Aktív pihenés és Stresszmentes kikapcsolódás csomagokkal!

Akciós félpanziós ajánlatunk kiváló lehetőséget biztosít ahhoz, hogy végre kimozduljon a négy fal közül, úgy, hogy ezért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia. Az ajánlat igénybevételével többek között félpanziós ellátást biztosítunk, és olyan programokon vehet részt a család, ahol a kicsik és nagyok jól érezhetik magukat. Ezen kívül kültéri medencénk is rendelkezésre áll, itt pedig kipihenheti az elmúlt időszak megpróbáltatásait, és feltöltődhet testileg, lelkileg.

Az Aktív pihenés elnevezésű csomagunkat azoknak ajánljuk elsősorban, akik a több hetes bezártság után új, intenzívebb élményekre vágynak. Ha ezt az ajánlatot választja, a félpanziós ellátás mellett lehetősége van kipróbálni a lovaglást, részt vehet sétakocsikázáson vagy lovasbemutatón is. A napi programok után pedig a kültéri medencénk partján lazíthat.

A Stresszmentes kikapcsolódás csomagunk szintén több minőségi programlehetőséget rejt magában, és még 25 perces masszázst is biztosítunk a felnőttek számára.

Bármelyik félpanziós csomagunkat is választja, színvonalas, modern szobákat biztosítunk, emellett pedig a bőséges reggelijéről és vacsorájáról is mi gondoskodunk. Családias, nyugodt környezetbe várjuk vendégeinket, ahol a pihenésüket semmi sem zavarhatja meg. Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára és a rendezett körülményekre, nálunk mindenki biztonságban érezheti magát. Válassza ki az Önnek legjobban tetsző ajánlatot, majd foglaljon szállást! Ha kérdései lennének valamelyik félpanziós csomagunkkal kapcsolatban, bátran keressen bennünket elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

Foglalás