Őszi wellness csomag az októberi hosszú hétvégére!

Az idei évben sajnos kevesebb hosszú hétvégéhez van szerencsénk, mint az előző évben, ezért érdemes gondosan megtervezni a szabadnapokat. Az egyik hosszú hétvége október végére esik, amikor három vagy akár több napra is el lehet indulni kirándulni. A városban nem lehet igazán kipihenni a hétköznapokat, sokan szükségét érzik, hogy a természetközeli helyeken vetkőzzék le a stresszt és csendes, nyugodt környezetben töltődjenek fel egy kicsit.

A Varga Tanya őszi wellness csomagja azok számára készült, akik szeretnének vidéken pihenni, kirándulni és nem otthon ülni a négy fal között október végén, november elején. Az őszi wellness csomag október 22. és november 3. között érvényes, ezekben a napokban kedvezményes áron várjuk vendégeinket a Varga Tanya Hotel barátságos, vidéki hangulatú, de stílusos szobáiba.

Az őszi wellness csomagot lefoglaló vendégek egy igazán idilli környezetbe érkeznek a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában. A többek között nádfedeles, hófehér falú épületek háromcsillagos kényelmet kínálnak az utazóknak. Körös-körül árnyas fák, zöld pázsit és eleven környezet fogadja a vendéget. Az őszi színpompa miatt külön érdemes ebben az időszakban ide látogatni. A lovas programokat és a környékbeli kirándulási lehetőségeket se hagyja ki, ha nálunk jár! Élménydús, mégis pihentető hétvége várja, ha az őszi wellness csomagunk mellett dönt és elutazik Kerekegyházára párjával vagy családjával!

Az őszi wellness csomag a választott szobák egyikében kényelmes szállást, félpanziós ellátást, a wellness részleg használatát és számos program lehetőséget kínál a vendégeknek. Foglaljon most őszi wellness csomagot és látogasson meg minket az októberi hosszú hétvégén! A bővebb tájékoztatásért keressen fel minket egyik elérhetőségünkön!

Foglalás