Pónilovaglás és még sok izgalmas program várja a Varga Tanyán!

Kunpuszta az izgalmas programok, az élményekkel teli kikapcsolódás és az új tapasztalatok helyszíne? Nem hiszi? Látogasson el a Varga Tanyára és első kézből fogja a felsoroltakat megtapasztalni! A Varga Tanyán úgy döntöttünk, hogy itt az ideje egy kicsit felfrissíteni a szabadidős tevékenységek kínálatát és néhány, új, érdekfeszítő szórakozást felvenni a listára.

A szabadidős lehetőségek között ott szerepel például a pónilovaglás, az elektromos autó, a minigolf vagy az íjászkodás is. Mindenkire gondoltunk, amikor elkezdtük megtervezni az új programokat. A felnőttek és a fiatalok éppen úgy meg tudják találni a számukra érdekes és szórakoztató programokat, mint a legkisebbek a játékokat.

A pónilovaglás és a pónikocsizás az egyik legnépszerűbb program, ami nem is csoda, mert ezeknek a kedves, sörényes állatoknak senki nem tud ellenállni. Minden gyereknek óriási élmény egy pónit megsimogatni, hát még pónilovagláson részt venni. A pónilovaglás mellett a kicsik figyelmét és energiáit elektromos autókázással is nagyszerűen le lehet kötni. Látványos és teljesen biztonságos az akkumulátorral működő játékok használata.

A nagyobbaknak talán a pónilovaglás már nem igazán testre szabott szórakozás, azonban ott van helyette az íjászkodás vagy a csoportos programot kínáló strandröplabda. Az összeszedettséget és koncentrációt igénylő íjászkodás után irány a homokos strandröplabda pálya! A homokban nagy csatákat lehet vívni a labda átütéséért és kellemesen el lehet fáradni a versenyben.

A baráti társaságok és a családok is ugyanolyan örömüket lelhetik a minigolfban, ami egy kellemes, esti kikapcsolódás lehet a hosszú kirándulás vagy városnézés után. A pónilovaglástól a minigolfig tehát nagyon színes a kínálat, sokféle program várja vendégeinket. Ne üljenek tehát a szobába, hanem irány a szabadba és megígérhetjük, hogy egy percig sem fognak unatkozni nálunk!

Ha a Varga Tanya szabadidős lehetőségei megtetszettek Önnek, keressen minket bizalommal és foglaljon nálunk szobát a megadott elérhetőségeink egyikén!

Foglalás