Pünkösdi csomaggal várja a Varga Tanya Hotel!

Pünkösdi csomag a Varga Tanya kínálatában! Nem feledkeztünk meg a tavasz egyik jeles hosszú hétvégéjéről, aminek tiszteletére vonzó csomagot állítottunk össze vendégeinknek. A pünkösdi csomagban minden szerepel, ami szemnek és szájnak ingere, de legfőképpen a pihenésre helyeztük a hangsúlyt.

A május végén aktuális pünkösdi csomagunkat már most lefoglalhatja, hiszen a szabad helyek nem várják meg a késlekedőket. Hagyja maga mögött a hétvégi ücsörgést és élvezze vidéken a gyönyörű májusi időt, na meg a pünkösdi wellness-t! Kerekegyházán idilli tavaszi zöld környezetben adhatja át magát a megérdemelt pihenésnek és egy kicsit végre fellélegezhet, a hétköznapi súlyok gondját letéve.

pünkösdi csomagunk a Varga Tanya minden kényelmét és luxus szolgáltatását tartalmazza, ezen kívül kóstolót kínál a hotel szórakoztató programjaiból is. Azok a vendégek, akik a mi szobáinkat és szolgáltatásainkat választják, teljes két éjszakát tölthetnek modern, komfortos szobáinkban vagy akár a lakosztályban is. A tisztaság, biztonság és a szívélyes vendéglátás biztosítása elsődleges a számunkra, ezért már előre felkészültünk és készen várjuk a pihenni vágyókat.

pünkösdi csomagban a félpanziós ellátás, az ingyenes wifi használat és a díjmentes parkolás mellett a wellness részleg korlátlan használata emeli a pihenés nívóját. A wellnessben ellazulhat, mindenről elfeledkezhet, csak magára koncentrálhat és meglátja, a stressz szinte észrevétlenül elpárolog a finn szauna vagy a gőzfürdő jóleső forróságában!

Ha úgy érzi, hogy már elég a lazulásból és szívesen tenne egy kis kirándulást a friss, májusi levegőn, a pünkösdi csomagban olyan programok közül válogathat, mint a póni lovaglás, a sétakocsizás, íjászat, mini golf vagy a lovaglás. Ne várjon tovább, foglalja le most a szobáját és május végén találkozunk a Varga Tanyán! Szívesen nyújtunk további felvilágosítást a pünkösdi csomagról, szolgáltatásainkról vagy a hotelről, keressen minket a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén!

Foglalás