Szabadtéri esküvő romantikus, vidéki helyszínen

Szabadtéri esküvőn szeretnék kimondani a boldogító igent egymásnak? A Varga Tanya Kunpusztán egy romantikus esküvő helyszínt kínál.

Az utóbbi években a vidéki esküvő helyszínek egyre kedveltebbé váltak. Sok pár dönt úgy, hogy idilli, zöld környezetben, hangulatos helyszínen fogad egymásnak örök hűséget. A vidékre tervezett esküvőnek, lagzinak megvannak a maga megkerülhetetlen előnyei.

A természet közelsége semmivel sem összehasonlítható romantikával fűszerezi meg a nagy napot. A friss levegő, a zöld vagy éppen hólepte táj, a madárcsicsergés és a tágas tér olyan dolgok, amiket a városban nagyítóval sem lehet találni. A szabadtéren tartott esküvő a párnak és a vendégeknek is olyan pluszt tud adni, ami az életre szóló emlékekhez kell.

A természetközeli helyszínnek köszönhetően a szabad ég alatt lehet megtartani a szertartást, a fogadást, a vacsorát is, igény szerint. A Varga Tanyán kinti és benti helyszínek is rendelkezésre állnak, rendezvényteremmel, zöld pázsittal egyaránt.

A Varga Tanya a vidéki környezettel ideális helyszíne az esküvői fotózás lebonyolításának is, így nem kell külön időpontot és helyszínt szervezni a fényképek elkészítéséhez. A jegyes fotózás és az esküvői fotózás hangulatos háttere is lehet a Varga Tanya és környéke. A hotel területén található lugas, nádtetős épület és terasz, fákkal körülvett zöld gyep is gyönyörű hátteret alkot a fotókhoz.

A Varga Tanyán különleges programokkal is kiegészíthető az esküvő, így például a pár érkezhet lovaskocsival vagy az egész násznépet meghívhatja egy izgalmas lovasprogramra. A helyszínen a pár és vendégeik is megszállhatnak, élvezhetik a wellness részleg nyújtotta feltöltő élményeket.

A szabadtéri helyszín a vidéki Varga Tanyán minden igényt ki tud szolgálni egy hamisítatlan, romantikus menyegzőhöz. Tartsák nálunk a szerelmük ünnepét, szervezzék az esküvőt vidékre, Kunpusztára, Kerekegyházára!  Minden évszakban lenyűgöző és hangulatos helyszíne a hotel és környéke a sírig tartó fogadalomnak és a közös boldogság megpecsételésének.

2022.12.14.

Foglalás