Szilveszteri wellness csomag a Varga Tanyán! (2021)

A szilveszteri wellness csomagunk még elérhető! Csak Önre vár egy vonzó, szilveszteri program gálavacsorával, foglaljon most helyet!

A szilveszteri wellness csomag a Varga Tanya ünnepi specialitása, amivel a vendégeknek szeretne kedveskedni a szállás és teljes személyzete. Azoknak a vendégeknek ajánlunk belföldi szilveszteri szállást, akik úgy döntöttek, az idei óév búcsúztatást vidéken szeretnék tölteni, egy szórakoztató programon. A házibulikból már kiöregedett, a zsúfolt bárok világa nem vonzó, de otthon sem szeretne ülni és a vendégfogadásra sem szeretne időt, fáradtságot szánni? A tökéletes újév köszöntő program a szilveszteri wellness akciónk!

A szilveszteri wellness csomag két éjszakát foglal magában és garantáltan nívós hétvégi programot kínál minden vendégünknek. A szállást foglaló vendégeinket délutántól várjuk szeretettel, akiket egy kis pihenés után már szilveszteri mulatsággal lepjük meg. Lesz lovaskocsikázás a friss, téli délutánon a környéken, este pedig bűvész előadás, majd élőzenés büfévacsora. Hangolódjon velünk az újévi koccintásra! A szilveszteri hangulatot megalapozva kellemes szórakozást szervezünk a vendégeknek már az első napon. A szilveszteri wellness csomag természetesen a Varga Tanya wellness részlegének korlátlan használatát is tartalmazza, beleértve a szaunákat, a jakuzzit és a gőzkabint is. Engedje el magát, pihenjen, élvezze a hétvégét és készüljön a másnapi mulatságra!

December 31-én vendégünk egy újabb kocsikázásra és egy autentikus, vidéki, disznótoros ebédre is. A szilveszteri wellness csomag tartalmazza a teljes, szilveszteri ünnepséget is, ami korlátlan italfogyasztást, ünnepi vacsorát, táncszínházi produkciót, tűzijátékot, pezsgős koccintást is. A szilveszteri programokat gálavacsorával koronázzuk meg. Ne hagyja ki szilveszteri csomagajánlatunkat, ha jó társaságra, figyelmes kiszolgálásra, finom ételekre, vidám szórakozásra vágyik!

Várjuk szeretettel az idei óév búcsúztatáson! Foglaljon most szilveszteri wellness csomagot és köszöntse velünk vidéken az újévet!

Foglalás