Tavaszi wellness a feltöltődés jegyében

Mit szólna, ha a természettel együtt Ön is egy kicsit újjászületne? Olyan tavaszi wellness csomaggal várjuk, amire garantáltan nem tud nemet mondani!

Amikor beköszönt a tavasz, nem csak gyönyörködünk a látványban, amit magával hoz, hanem egy kicsit irigykedünk is a természetre. Minden üde és friss, ereje teljében van, míg mi hagyjuk, hogy beszippantson a hétköznapok mókuskereke. Egy-egy tavaszi séta alkalmával eltűnődünk, milyen jó lenne, ha mi is egy kicsit újjászületnénk, ám ha jobban belegondolunk, ez nem is elképzelhetetlen.

A testi-lelki feltöltődés sok mindent jelenthet, de a legjobb talán egy tavaszi wellness, egy pár napos kikapcsolódás, amikor átadjuk magunkat a nyugalomnak. Bár ez is egyfajta utazás, mégsem az a lényeg, hogy az ország melyik pontján töltjük ilyenkor az időt, sokkal inkább az, hogy milyen környezetet választunk a relaxáláshoz.

És hogy milyen az a hely, ahonnan biztosan úgy térhetünk haza, mintha kicseréltek volna?

Ezt 3 egyszerű pontban össze is tudjuk foglalni:

  • Elsősorban természetközeli, hiszen nincs is megnyugtatóbb, mint a madárcsicsergést hallgatni és közben élvezni a tavaszi napsugarak cirógatását a bőrünkön.
  • Mindez a modern kor igényeire szabva teljes, ami ebben az esetben egy jól felszerelt, ízlésesen berendezett hotelszobát jelent, ahol néhány napra elbújhatunk a világ elől.
  • Végül szükség van egy wellness részlegre, ahol elmerülhetünk a jakuzzi melengető vizében, szaunázhatunk egy jót vagy éppen igénybe vehetünk egy frissítő masszázst.

 

Ha egy ilyen programra vágyik, éppen jó helyen jár, hiszen tavaszi wellness csomagunk ezt az életérzést tudja nyújtani Önnek is. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy a nálunk töltött néhány nap a felhőtlen pihenésről szóljon, utána pedig testileg-lelkileg feltöltődve vághasson bele újra a hétköznapokba, friss és üde legyen, akárcsak a tavasz.

Ismerkedjen meg „Stresszmentes kikapcsolódás” névre keresztelt csomagajánlatunkkal, és ha elnyerte tetszését, foglaljon egy szobát nálunk! Kérdéseit tegye fel bátran, örömmel segítünk!

2023.04.14.

Foglalás