Téli wellness pihenés a Varga Tanyán!

A téli wellnesst Ön is megérdemli! Pihenjen a Varga Tanyán és töltődjön fel télen, vidéken!

A Varga Tanya nemcsak a nyaraláshoz ideális helyszín, hanem a téli utazáshoz is tartogat potenciált. Ugyan télen kellemetlenebb az időjárás és hideg is van, azért érdemes néha kimozdulni. Nem kell messzire mennie ahhoz, hogy egy kellemes téli wellnessben legyen része! A Kerekegyházán működő szállodánkban jól érezheti magát a kedvesével, a családjával vagy a barátaival is.

Ismerje meg a Téli wellness csomagunkat és jöjjön el, hogy személyesen is meggyőződhessen arról, mennyire megéri nálunk pihenni a téli hónapokban is! Ha kedve támad egy kis utazáshoz, de nem szeretne egy trópusi szigeten kikötni, válassza a költséghatékonyabb, de nem kevésbé élményteli téli wellnesst!

A téli wellness ajánlat egyik fő vonzereje, hogy a legtöbb csomagajánlattal ellentétben hétvégén is ki lehet használni, méghozzá anélkül, hogy felárat kellene fizetni utána. További pluszt jelent az átlagosnál későbbi időpontra szervezett kijelentkezési idő. A vendégeink a téli wellnesst egészen a kijelentkezés napján, délig tudják élvezni. Ennek köszönhetően a távozás is nyugodtan, összeszedetten telhet. Ha korán kelő típus vagy szeretné a legjobban kihasználni a Varga Tanya szolgáltatásait, még délelőtt reggelizhet, szaunázhat egyet nálunk.

A téli wellness két éjszakára szól, két főre, de a Varga Tanya meghitt hangulata, a táj nyugalma és a szolgáltatások színvonala nem egy vendéget marasztalt már nálunk hosszabb időre. A téli wellness meghosszabbítására van lehetőség. Gyermekeknek kedvezményeket biztosítunk. A vendégeink üdvözlő forró italt kapnak érkezéskor, fél panziós ellátásban részesülnek, valamint a felnőtteknek egy-egy, 25 perces masszázst is ajándékba adunk.

A Varga Tanya wellness részlegében feltöltődhet, szauna, gőzkabin, jacuzzi várja, de a természet szépségeivel is megismerkedhet vagy lovasprogramokon is részt vehet a környéken. Minden tökéletes egy téli wellnesshez a Varga Tanyában! Keressen minket bizalommal és foglaljon szobát online!

Téli kikapcsolódás

Lehet, hogy a jó időnek vége van, de a varázslatos Varga Tanyán a nyugalom télen is változatlan! Wellness részlegünkön feltöltődhet, míg kint gyönyörködhet a bámulatos téli tájban. Elutazáskor sem kell sietnie, mivel a késői kijelentkezéssel akár még egy reggeli, délelőtti szaunázás is belefér.
Kapcsolódjon ki nálunk!

Foglalás