Újranyitáskor várjuk egy tartalmas pihenésre!

Vitathatatlan, hogy a járványidőszak mentálisan sokakat megvisel. Szabályokhoz kell alkalmazkodni, vállalkozások kerülnek kockázatos helyzetekbe, rengetegen aggódnak hozzátartozóik egészsége miatt, és még a korlátozásokat is muszáj figyelembe venni. Az emberek nagyon elfáradnak ebben, többeknek is már jól esne egy tartalmasabb pihenés, távol otthonuktól és a problémáktól. Sajnos egyelőre erre még nem igazán van lehetőség, ugyanis a szállodák továbbra is zárva tartanak. Ettől függetlenül nézelődni már lehet a választékban, és tervezni az újranyitás utáni utazást. Ha Ön családias, nyugodt környezetben szeretné kipihenni az elmúlt időszak küzdelmeit, várjuk szeretettel a Varga Tanyán!

A Varga Tanyán mi már nagyon készülünk az újranyitásra. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a maximálisan kényelmet tudjuk majd biztosítani az érkezők számára. Nálunk elfelejtheti a problémákat, a járványhelyzet kellemetlenségeit, megpróbáltatásait, garantáljuk, hogy semmiben sem fog hiányt szenvedni. A családias, nyugodt környezetben a kikapcsolódását semmi sem zavarhatja meg. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön és a család jól érezhessék magukat. A különböző programok biztosításáról sem feledkezünk meg, a Varga Tanyán mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A szálláshely kiváló környezetben helyezkedik el, ahol izgalmas kirándulásokon vehet részt. Felfedezheti hazánk szépségeit, állatvilágát. Ilyen körülmények között nem jelenthet kihívást a pihenéssel, élményekkel foglalkozni.

Amennyiben szeretne kellemes emlékeket szerezni, amik felülírhatják a járványhelyzet kellemetlen élményeit, válasszon bennünket az újranyitás után a pihenéshez! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szálláshelyünkről, a galériában pedig fotókat láthat a hotelről, szobákról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni az igényes szállásért! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Foglalás