Wellness segítségével elfelejtheti a stresszt!

A wellness a pihenés és a gyógyulás ideális keverékét tudja nyújtani, tökéletes eszköz a stressz ellen! Mi legyen a program hétvégén, hol töltsük az idei szabadságot nyáron? Ezek mindig aktuális kérdések, amikre nem könnyű válaszolni. A pihenés elsődleges célja a feltöltődés és a hétköznapokon felhalmozódott stressz elleni küzdelem. A wellness olyan programok összessége, amik kiválóan megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Miért ajánlott mindenkinek a wellness, melyek a megcáfolhatatlan jótékony hatásai?

A wellness többféle, egészségmegőrzésre, testi és lelki feltöltődésre alkalmas programot foglal magában. A szálláshelyeken, így a Varga Tanyán is kifejezetten ilyen tematikájú csomag ajánlatokat, illetve  részlegeket terveztünk és alakítottunk ki. Egy wellness részleg alapvető eleme a medence, a pezsgőfürdő, a különböző szaunák és gőzfürdők, de a masszázs vagy az egyéb kezelések sem maradhatnak ki.

A wellnessben eltöltött idő alatt a vendégeknek nincsen más dolguk, mint elengedni magukat és élvezni a pozitívumokat, amiket a program tud nyújtani. A megpihenés, az elcsendesülés ideje ez, amikor szinte csak úgy leolvad a stressz a vendégekről. A wellness közben megpihen a szellem, ellazul a test, miközben beindulnak a méregtelenítés folyamatai is. A szauna forró levegője és az izzadás vagy egy jó masszázs képes ilyen reakciót kiváltani fizikai szinten.

Miközben a test megtisztul, a masszázs, a forró levegő, a gőz, a bőrt is kezelésbe veszi ami, felfrissül, rugalmasabb, szebb lesz. Az anyagcsere folyamatok kedvezően alakulnak, élénkül a vérkeringés. Ez a szervezet ellenálló képességét is növeli, erősebbé teszi a betegségekkel szemben, ami különösen télen előnyös.

A wellness során a vendég kipihentebb, nyugodtabb lesz, önmagára tud koncentrálni, ami már képes sokat tenni a stressz ellen. Ha szeretné megtapasztalni egy wellness program minden előnyét, érdemes aktuális csomagajánlatainkkal megismerkedni! Töltődjön fel a Varga Tanyán, pihenjen nálunk, vidéki nyugalomban Kerekegyházán!

Stresszmentes kikapcsolódás

Ha stresszmentes környezetre vágyik, ahol a természet is karnyújtásnyira van és madárcsicsergés tölti be a teret, akkor a legjobb helyen jár. A Varga Tanya környezete, személyezete nyugalmat és barátságosságot áraszt. Számunkra nem is kérdés, hogy ez egy tökéletes helyszín, ahol az ember kipihenheti magát. Próbálja ki Ön is!

Foglalás