Wellness szálloda, egy hely ahol a pihenés nem megszokott módon zajlik

Wellness szálloda Kerekegyházán, ahol az itt töltött idő minden percét a feltöltődésnek tudja szentelni! A hétköznapokból kilépve, szánjon minőségi időt önmagára!

A hétfőtől péntekig terjedő munkanapok lassan vánszorognak, tele vannak stresszel és rohanással, ellenben a hétvége pillanatok alatt elillan és soha nem elég arra, amire a legjobban vágyott egész héten, a pihenésre. Vegye kezébe az irányítást és adjon magának szabadságot! Lépjen ki a mókuskerékből és egy kicsit pihenjen meg! A wellness szállodánkban mindent megtalál, amire szüksége lesz a tervezett kikapcsolódáshoz!

A wellness szálloda olyan intézmény, amiből mára órási a választék, mert a vendégek is ráéreztek arra, milyen fantasztikus élmény, amikor egy belföldi szálláshelyen nem csak a kényelmes szobák jelentik az egyetlen szolgáltatást. A belföldi szálláshelyek között a Varga Tanya kiemelkedő minőséget képvisel, mert rendelkezik igényes beltéri wellness részleggel és minden ízléshez igazodó, szabadidős programokkal.

A Varga Tanya egy olyan wellness szálloda, ahol egyszerre elérhetőek standard, superior szobák és teljes lakosztályok is. A szobákat elegáns, kifinomult stílusú berendezés, makulátlan tisztaság jellemzi, ami támogatja a zavartalan pihenést. Zuhanyzós fürdő és reggeli is kiegészíti a szobákat, ahonnan a wellness részleg egyszerűen megközelíthető a szálloda által biztosított fürdőköpenyben és papucsban.

A wellnessben színes és változatos lehetőségek várják a vendégeket, akiknek nincs más dolguk, mint testestől és lelkestől átadni magukat a teljes feltöltődésnek. Masszázs, medence, szauna, jakuzzi és gőzkamra is a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy csak magukra tudjanak koncentrálni, jobb közérzettel és kiegyensúlyozottabban távozzanak az üdülés végén. A wellness szálloda szabadidős programjait sem érdemes kihagyni, amik különösen a lovak rajongóinak kedveznek, de nem feledkeztünk meg a kisebbekről sem.

A Varga Tanya wellness szálloda minden évszakban nyitott kapukkal várja a tartalmas és kellemes programok iránt érdeklődőket!

Belső linkek:

szobák: https://vargatanya.hu/szobak-es-arak/

wellness: https://vargatanya.hu/wellness/

szabadidős programok: https://vargatanya.hu/szabadido/

Foglalás