Wellness szálloda kültéri medencével!

Wellness szálloda, szabadtéri medencével. Nálunk van lehetőség a strandolásra, vendégeinket kulturált, barátságos körülmények várják szállásunkon!

Vannak olyanok, akik még csak most kezdenek hozzá a nyaralás szervezésének. Egyeseknek nagyon fontos, hogy olyan helyet találjanak, ahol lehetőség van a fürdőzésre, és több kényeztető, például wellness szolgáltatást is igénybe tudnak venni. Sokaknak ez hozzátartozik a pihentető üdüléshez, enélkül el sem tudják képzelni a szabadságukat. Úgy érzik, hogy ez elengedhetetlen ahhoz, hogy feltöltődjenek, és testileg, lelkileg újjá szülessenek. Amennyiben Ön is hasonló elvárásokkal vág neki a szálláshely keresésnek, ajánljuk figyelmébe wellness szállodánkat!

A Varga Tanyán minden adott a kellemes pihenéshez, nálunk biztosan nem fog hiányt szenvedni a wellness szolgáltatások terén. A kültéri medencénkben lehetősége van a strandolásra. Igazán színvonalas körülmények várják a vendégeket a fürdő részlegen, nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre, kulturált környezet megteremtésére. Már a körülmények le fogják nyűgözni, és meggyőzik arról, hogy a legjobb helyet választotta a nyaraláshoz. A szabadtéri medence fűthető, így, ha kicsit hűvösebb lenne az időjárás, akkor sem kell lemondani a fürdőzésről. A pihentető kikapcsolódáshoz a kinti részlegen rendelkezésre áll még három jakuzzi, szauna is. A Varga Tanyán egy felejthetetlen üdülésen vehet részt, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja. Az igényeknek maximálisan megfelelünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz wellness szállodánkkal, és a fürdő részleggel egyaránt.

Foglalja le mihamarabb szállását, kényeztesse magát wellness szolgáltatásainkkal, és fürdőzzön egy jót kültéri medencénkben a nyaralása során! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szálláshelyünkről. A galériában képeket is láthat, ezeket érdemes megtekintenie. Ha kérdései lennének, vagy lefoglalná a szobáját, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Foglalás